Spreker

Jacob van Hoek vertelt over zijn zoektocht naar Lylli, een reis naar licht leven en ondernemen. Zodat je met richting, rust en energie de dingen doet die jij wil doen.

Jacob van Hoek (1983) is energiek & nieuwsgierig. Door vragen te stellen maakt hij je wakker, zodat je kan beginnen met dromen. Een ‘Life Designer’ die geen televisie kijkt en altijd iets aan het ondernemen is. Die met het gedachtegoed van de strategie-met-ballen-methode – “Iets doen, voor een ander, waar een ander wat aan heeft” – onderweg is om de wereld te veroveren met movefulness. Te pas en te onpas doet hij dingen, maar wel altijd in beweging om te ervaren hoe het is om (zo) licht mogelijk te leven. Een ondernemer, een inspirator en een verteller. Een docent met een verhaal. Een verhaal over mensen, het leven, ondernemen en strategie. Vol humor, inzicht en stof tot nadenken. Een man die nog wel eens iets vindt, maar dat is weer een ander verhaal.

Jacob is opgeleid gymdocent en is 10 jaar werkzaam geweest in het onderwijs om andere in beweging te krijgen. Daarna heeft hij 3 jaar als stagecoördinator gewerkt waar hij de verbindende factor was tussen de (begeleiding van de) studenten, de medewerkers en de verschillende onderwijsinstellingen. Met de opgedane kennis en vaardigheden gekoppeld met zijn expertise op het gebied van (dag)dromen helpt hij andere mensen om de eerste stappen te zetten en succesbeleving te ervaren richting hun eigen droombestemming.

IMG_20170621_203206 - kopie

Advertenties